Uutiskirjeen lisätiedot Rekisteriseloste

Lähetän sinulle sähköpostia, kun haluan tiedottaa tulevista verkkoluennoista, uusista artikkeleista ja muista ajankohtaisista asioista koiran ruokintaan tai hyvinvointiin liittyen. Uutiskirjeen tilaaminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Sähköpostiosoitettasi käsittelen täydellä luottamuksella enkä luovuta sitä kolmansille osapuolille.

Viestejä tulee  välillä useammin ja välillä harvemmin. Voit milloin tahansa poistua listalta ilmoittamalla siitä minulle koiranruokinta@gmail.com tai klikkaamalla poistumislinkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alaosasta.

*****************

Rekisteriseloste

Sähköpostilistan rekisteriseloste

Rekisteriä pitää Malin Ekblom, Keskusaukio 1, 06400 Porvoo.

koiranruokinta@gmail.com

malin@koiran-raakaruokinta.fi

Rekisteri on tarkoitettu asiakkaiden ilmoittamien sähköpostiosoitteiden säilyttämiseen sähköisen markkinoinnin tarkoituksiin. Listan jäsenille tiedotetaan koiran hyvinvointiin ja ruokintaan liittyvistä tuotteista, palveluista ja uutisista.

Listan jäsenille lähetetyissä viesteissä sähköpostiosoitteet pidetään toisistaan erillään eikä tietty listalla olija saa muiden sähköpostiosoitteita listalta tietoonsa.

Rekisteriin tallennetaan asiakkaan sähköpostiosoite, kun hän ilmoittaa sen nettisivujen lomakkeen kautta tai ilmoittaa muuten rekisterinpitäjälle halukkuutensa liittyä listalle. Asiakas voi milloin tahansa poistua listalta ilmoittamalla rekisterinpitjälle halukkuutensa poistua listalta tai sähköpostiviestien lopussa olevan poistumislinkin kautta.

Tietoja käyttää vain Malin Ekblom, tietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille.

päivitetty 25.5.2018